• info@np2e.org
  • +31 (0) 6 51741795
  • Mon. - Fri.: 08:30 - 17:30
Wij tegen 1zaamheid: Een remedie tegen de pandemie
By info@np2e.org

Wij tegen 1zaamheid: Een remedie tegen de pandemie

Als remedie tegen vereenzaming van jongeren in de Corona crisis heeft N2E (zoom)ontmoetingen georganiseerd voor jongeren vanaf de leeftijd 18 t/m 24 jaar met een niet-westerse migranten achtergrond en alle andere jongeren die daar behoefte aan hebben.

De (zoom)ontmoetingen zijn er vooral voor bedoeld om jongeren tussen de leeftijd 18-24 jaar te laten zien dat ze gezien en gehoord worden, dat ze er niet alleen voor staan en om hen te ondersteunen in het geven van een positieve draai aan hun leven, vooral in deze tijden van extremen.

  • No Comments
  • July 11, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *